2012. augusztus 28., kedd

Feltámadt a disznó?

Éjszaka eltűnt a hűtőből az összes ott tárolt kajám. Ez 5 rúd kolbászt, fél kiló szalonnát, egy csomag túrórudit és egy tábla csokit jelent. A tettest még keresem, bár lehet hogy csak a disznó támadt fel, és a szökéshez magával vitte a csokimat is, persze a francia csaj salátáihoz hozzá sem szagolt. Addig is sportszeletes kenyeret reggelizem.

8 megjegyzés:

  1. Nahát, még Hollandiában is lopnak? Hamar kerítsd elő az illetőt, mielőtt mindent megesz. Kár volt elvinned az angol csokit :(
    Nem lehet feliratozni a kaját? Ez persze nem teszi elvihetetlenné, de legalább mutatja, h valaki ott szeretné találni legközelebb is.

    VálaszTörlés
  2. Azt hittem egyértelmű hogy az enyém. Még reménykedem, hátha megkerül, ha meg nem, olyan ember úgysincs aki meg tud enni két kiló csípős kolbászt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja-ja, a közösségi lét hátrányai....

      Javasolt egy újabb szál kolbász alapos fenoftaleines előkezelése, aztán figyelni, ki tölti a napját a budin....

      Törlés
  3. Az egyik túrórudi megvan!
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151015110315303&set=a.421473420302.205230.13741815302&type=1&theater

    VálaszTörlés
  4. Azóta kiderült, hogy többektől loptak kaját. Általában a jó drága kajákat, mint ugye az én kolbászom, mástól olívaolajat, meg ilyeneket. Erősödik a gyanú hogy kintről csinálta valaki valami fondorlatos terv alapján. Ezzel párhuzamosan egyre csökken annak esélye hogy visszakapom a kaját.

    VálaszTörlés
  5. Én voltam, bocsika. Nem bírtam már, hogy csak zöldséget eszünk Isztambulban, hogy nincsen disznóhús, paprika és túrórudi. Ha hazajössz, kárpótollak. Megértésedben bízom. Szólj a franciáknak hogy rendes kaját tegyenek a hűtőbe.

    VálaszTörlés
  6. Ez nem vicces, kérem vissza azonnal! Azóta itt is csak gumók vannak!

    VálaszTörlés